Structuur
en overzicht
Individuele
aandacht
Groei en
ontwikkeling
Zorg
en liefde
Verantwoordelijkheid

Tijd om uw kind aan te melden

Bent u geïnteresseerd in een plek voor uw kind bij Kinderopvang De Bilt? Dan bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen op onze locaties. Vul het aanvraagformulier voor een rondleiding in en wij maken een afspraak met u voor een rondleiding op de vestiging naar keuze.

Informatiepakket

Wilt u uw kind nog niet direct inschrijven? U kunt ook eerst een informatiepakket opvragen. U ontvangt dan meer informatie over de opvang, het algemeen pedagogisch beleidsplan en de algemene leveringsvoorwaarden van kinderopvang.

Inschrijven

Wilt u uw kind direct inschrijven? Dan kan dat via het inschrijfformulier voor kinderdagverblijf en peuteropvang of BSO. Indien u het ingevulde formulier retourneert, ontvangt u een bevestiging van de inschrijving. . .

Algemene voorwaarden

Voor haar dienstverlening hanteert Kinderopvang de Bilt algemene leveringsvoorwaarden. Deze zijn opgesteld door afnemers en aanbieders van kinderopvang. Wij wijzen u erop dat de opzegtermijn voor de plaatsingsovereenkomsten 1 maand bedraagt. Dit geldt ook voor het opzeggen van losse dagen.