Individuele
aandacht

Neem contact op

Groei en 

ontwikkeling

Contact

Zorg
en liefde

Contact

Verantwoordelijkheid

Contact

Structuur

en overzicht

Contact

Buitenschoolse opvang voor uw kind(eren)

Kinderopvang de Bilt heeft 8 vestigingen voor buitenschoolse opvang (BSO): De Leeuwerik, De Paddestoel, De Wilde Poema, De Steenarend, De Bonte Kraai, De Theresia, De Nijepoort BSO en BSO van Dijck. Op de downloadpagina kunt u een overzicht downloaden van welke BSO met welke basisschool samenwerkt.

Schrijf uw kind in

Net zoveel plezier als thuis, maar dan bij de BSO

De BSO biedt  een gezellige en uitdagende plek voor kinderen na schooltijd en tijdens de schoolvakanties. De BSO is bedoeld voor kinderen vanaf 4 jaar tot einde basisschoolleeftijd. Alle vestigingen beschikken over ruime, veilige en groene buitenspeelmogelijkheden.

Er is volop mogelijkheid tot bewegen, ontdekken en heel veel spelen. Een aantal locaties zit zelfs aan de bosrand.

Ik heb een vraag

Hoe gaat het in zijn werk bij de BSO?

Tijdens de schoolweken worden de kinderen na schooltijd door de pedagogisch medewerkers opgehaald uit school (lopend of per (taxi)bus). Na samen wat gegeten en gedronken te hebben, kunnen de kinderen tot rust komen of zich juist lekker uitleven. De nadruk ligt hierbij op ontspanning. Wij zijn van mening dat BSO een vrijetijdsbesteding is en geen verlengstuk mag zijn van school. De enthousiaste medewerkers bieden verschillende activiteiten aan en betrekken de kinderen bij het maken van de keuzes.

In de schoolvakanties bieden wij de hele dag opvang vanaf 7:30 uur. Er worden speciale programma’s gemaakt met grotere activiteiten en uitstapjes. Soms gaan we met de kleinere BSO's naar de grotere BSO-locaties vanwege de groepsbezetting ofwel vanwege de keuze voor een gezamenlijk activiteitenprogramma. Wij houden er uiteraard rekening mee dat er voor de kinderen van de andere BSO’s vertrouwde groepsleiding aanwezig is.

Extra workshops en sportclinics

Naast alle dagelijks aangeboden activiteiten op de groepen, worden er ook organisatiebreed extra workshops en sportclinics door de activiteitenfunctionaris georganiseerd. Kinderen mogen hiervoor hun ideeën en wensen aandragen. Voorbeelden van wensen die zijn uitgevoerd: een graffitiworkshop, speksteen bewerking en sumoworstelen. Alle workshops en clinics zijn inbegrepen in het BSO-tarief. 

Ik heb een vraag

Diverse contractmogelijkheden

Er zijn diverse contractmogelijkheden voor BSO:

  • BSO totaal: dit contract omvat opvang gedurende het hele jaar, inclusief opvang in de schoolvakantie. Studiedagen en onderbouwdagen van school zijn niet inbegrepen (zie ook *).
  • BSO schoolweken: dit contract omvat alleen de opvang tijdens de schoolweken en dus niet in de schoolvakanties. Ook studiedagen en onderbouwdagen van school zijn niet inbegrepen (zie ook*). 
  • BSO vakantieweken: dit contract biedt alleen opvang gedurende de schoolvakanties.
  • Extra dagen: u kunt altijd extra vormen van opvang inkopen indien u niet uitkomt met uw contractuele opvang. Of dit nu een schoolmiddag is, een ochtend in verband met een studiedag van school, een vakantiedag of een voorschools uur (BSO Wilde Poema).
  • BSO-strippenkaart: deze opvang is alleen incidenteel en is bedoeld voor ouders die af en toe opvang willen. Bijvoorbeeld tijdens een studiedag of een aantal dagen tijdens de zomervakantie. 


* Tijdens studiedagen of onderbouwdagen van school bieden wij altijd opvang. Deze opvang valt echter buiten het reguliere contract en wordt als extra opvang gefactureerd. Ook kunt u hiervoor de gratis extra dagen inzetten die u aan het begin van elk jaar ontvangt. 


Aanvullende praktische informatie over het reilen en zeilen in onze BSO's kun u nalezen in het informatieboekje BSO Kinderopvang De Bilt.

Kinderopvang de Bilt
Weltevreden 4A 
3731 AL De Bilt

Contactgegevens

Telefoon: 

030 - 2251998

Mail:

info@kinderopvang-debilt.nl

Maandag 08:30 - 17:00

Dinsdag 08:30 - 17:00

Woensdag 08:30 - 17:00

Donderdag 08:30 - 17:00

Vrijdag 08:30 - 17:00