Individuele
aandacht

Neem contact op

Groei en 

ontwikkeling

Contact

Zorg
en liefde

Contact

Verantwoordelijkheid

Contact

Structuur

en overzicht

Contact

Vakantieopvang en buitenschoolse opvang in De Bilt

Een belangrijke voorwaarde voor een vakantieopvang en buitenschoolse opvang is uiteraard dat deze dichtbij de school van uw kind gevestigd is. Wij hebben 8 BSO’s in gemeente De Bilt. U vindt onze locaties in De Bilt, Bilthoven, Maartensdijk en Groenekan.

Schrijf uw kind in

BSO de Bonte Kraai (Aeolusweg, De Bilt)

BSO De Bonte Kraai ligt centraal in De Bilt. De medewerkers van BSO De Bonte Kraai halen kinderen op van de Regenboogschool, De Rietakker en De Groen van Prinstererschool. Naast het ruime eigen buitenterrein heeft De Bonte Kraai ook de mogelijkheid om gebruik te maken van het schoolplein met ‘pannaveld’ van de Regenboogschool. Bij grote activiteiten mag er ook gebruikgemaakt worden van de school hal en de gymzaal. Ook het Cruijff Court ligt op loopafstand en wordt veelvuldig gebruikt. Op termijn zal de locatie intrekken in het nieuwbouwpand van de Regenboogschool.


60 kinderen op de BSO
In deze BSO is plaats voor 60 kinderen, verdeeld over drie leeftijdsgroepen. Kinderen ontmoeten elkaar tijdens de eet- en drinkmomenten. De kinderen zijn dan in een voor hun bekende ruimte met elke week dezelfde kinderen en dezelfde pedagogisch medewerkers. Kinderen worden betrokken in het dagelijkse activiteitenaanbod en kunnen meebepalen welke activiteiten georganiseerd worden. Een terugkerend geliefd onderdeel bij de activiteiten is het koken met en voor de kinderen. Kinderen kunnen besluiten of ze meedoen met de activiteiten of dat zij bijvoorbeeld liever met een vriendje of vriendinnetje in een andere ruimte iets willen ondernemen.
Adres: Aeolusweg 14, 3721 XG De Bilt
Telefoonnummer: 030-220 31 74
LRK-code: 208947954

BSO De Leeuwerik (Leeuweriklaan, Bilthoven)

BSO De Leeuwerik is een locatie in een prachtige groene omgeving, aan de rand van het Panbos. Op alle dagen worden maximaal 36 kinderen van de Julianaschool opgevangen in 2 leeftijdsgroepen. De bosrijke ligging van BSO De Leeuwerik maakt dat er veel buitengespeeld wordt. Om het gebouw heen, grenzend aan de groepsruimte voor de jongste kinderen, is er een afgeschermde buitenruimte met klimtoestellen en een speelhuis.


Koks in spé
Op De Leeuwerik wordt veel gekookt. In de ruime keuken worden door jong en oud de lekkerste gerechten in elkaar gedraaid. Van koekjes tot kleine maaltijden: als een kind een leuk recept heeft, kijken de pedagogisch medewerkers of ze kunnen faciliteren dat de jonge koks hun gerechten kunnen maken.
Adres: Leeuweriklaan 1a, 3722 CT Bilthoven
Telefoonnummer: 030-604 38 79

LRK-code: 487364399

BSO De Paddestoel (Nachtegaallaan, Maartensdijk)

BSO De Paddestoel ligt in gemeente Maartensdijk op het schoolplein van de basisscholen de Kievit en de Martin Luther Kingschool. De kinderen van deze scholen worden lopend door een pedagogisch medewerker opgehaald of komen zelfstandig, met toestemming van hun ouders.


Ruimte voor 30 kinderen
De BSO biedt ruimte aan 3 kleinere groepen van elk 10 kinderen. Elke groep heeft haar ruimte zo ingericht, dat de sfeer en materialen passen bij de leeftijd van de kinderen. Door het werken met speelhoeken waarborgen we een stuk privacy van het kind en geven we het de veiligheid om ongestoord te kunnen spelen. Naast de groepsruimtes is er de centrale gang die ook door de kinderen met plezier als speelruimte wordt gebruikt.


De BSO is geopend op maandag, dinsdag en donderdag. Voor woensdag en vrijdag is er nog een wachtlijst. Tijdens de schoolvakanties worden de kinderen opgevangen in de BSO De Wilde Poema bij De Werkplaats .
Adres: Nachtegaallaan 34, 3738 EB Maartensdijk
Telefoonnummer: 0346-21 33 47
LRK-code: 590652242

BSO De Steenarend (Planetenplein, Bilthoven)

De Steenarend is gevestigd in het mooie gebouw 'Het Lichtruim', samen met onder meer de basisschool Wereldwijs en het Kinderdagverblijf De Steenuiltjes. Het gebouw is lekker licht met grote ramen en heeft een natuurlijke uitstraling. Hier kunnen maximaal 40 kinderen worden opgevangen.


Koken, chillen, klimmen en klauteren
De kinderen worden na school opgevangen in de grote groepsruimte. Deze ruimte heeft een legio aan activiteitenmogelijkheden. Zo is er een kookeiland voor het bereiden van de lekkerste happen en een chillbank voor het lezen van een boekje (de bibliotheek zit in hetzelfde gebouw). Naast de BSO-groep ligt een aparte grote speelzaal voor alle bewegings- en sportspellen. Op het buitenterrein kunnen kinderen zich heerlijk uitleven op de klimtoestellen. Ook is er een sportveld waar gebruik van wordt gemaakt.


Adres: Planetenplein 2, 3721 LH Bilthoven
Telefoonnummer: 030-228 33 62
LRK-code: 200275847

BSO De Theresia (Gregoriuslaan, Bilthoven)

BSO De Theresia is gevestigd in de Brede Theresiaschool. De BSO heeft 4 groepen van elk 20 kinderen en 1 groep met 10 kinderen.Op de woensdag en vrijdag zijn er 2 groepen met totaal maximaal 40 kinderen. De jongste kinderen worden dagelijks opgevangen in eigen groepsruimtes op de begane grond. Deze zijn specifiek voor de BSO ingericht, één ruimte wordt 's ochtends ook gebruikt door de peuterspeelzaal. De ruimtes voor de jongste kinderen komen beide uit op een afgeschermd buitenterrein. De oudste kinderen delen, via een ingenieus ombouwsysteem van de wanden, 2 klaslokalen met de school.


Adres: Gregoriuslaan 4, 3723 KR Bilthoven
Telefoonnummer: 06-13 69 68 93
LRK-code: 149232603

BSO De Wilde Poema (Kees Boekelaan, Bilthoven)

De Wilde Poema is gevestigd op het terrein van De Werkplaats Kindergemeenschap en is bedoeld voor de voor- en naschoolse opvang van kinderen van het basisonderwijs. Er zijn 4 leeftijdsgroepen met elk een eigen, mooie ruimte en alle groepen kunnen tevens gebruikmaken van de speelhal. Daarnaast heeft het gebouw nog veel mogelijkheden met uitdagende plekken voor zowel jong als oud.


4 groepen van 20 kinderen
De Wilde Poema heeft in totaal 4 groepen en elke groep biedt per dag aan 20 kinderen plaats. De Oranje en de Blauwe Poema, de jongste kinderen, hebben hun groepsruimten beneden. De Rode en de Paarse Poema, voor de oudste kinderen vanaf ongeveer 7 jaar, bevinden zich op de eerste verdieping. Tussen 2 groepen in zit steeds een eetkeuken. In deze ruimte kunnen ook allerlei andere activiteiten ondernomen worden. De eetkeuken van de oudste kinderen is zelfs een echte kookstudio.


Adres: Kees Boekelaan 16, 3723 BA Bilthoven
Telefoonnummer: 030-75 00 333
LRK-code: 193760563

BSO De Nijepoort (Versteeglaan, Groenekan)

De Nijepoort BSO is gevestigd in de splinternieuwe Nijepoortschool en heeft ruimte voor 30 kinderen. De BSO is geopend op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. De BSO is geopend aansluitend aan schooltijd. Aangezien de Nijepoortschool een continurooster heeft, is de BSO open vanaf 14.00 uur. Tijdens de vakanties vindt de opvang plaats in het Lichtruim bij BSO De Steenarend.


Adres: Versteeglaan 144, 3737 XC Groenekan
Telefoonnummer: 06-22 07 68 11
LRK-code: 142080378

Ik heb een vraag

BSO Van Dijck (Van Dijcklaan, Bilthoven)

BSO van Dijck is gevestigd in de Van Dijckschool en heeft ruimte voor 50 kinderen. De drie groepsruimten zijn riant en bieden veel mogelijkheden voor allerlei binnenactiviteiten. Ook het grote schoolplein biedt genoeg uitdaging voor sport- en spelactiviteiten, De BSO maakt naast de peutergroep Uilennest en kinderdagverblijf Van Dijck (per 01-01-2018) onderdeel uit van het Kindcentrum Van Dijck. Er wordt op allerlei gebied samengewerkt met de basisschool, waardoor er een doorgaande lijn in onderwijs en opvang vanaf 0 tot 13 jaar wordt gerealiseerd. 


De BSO is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. De BSO is geopend aansluitend aan de schooltijd. Tijdens de vakanties wordt samengewerkt met BSO De Theresia. 


Adres : Van Dijcklaan 4 , 3723 CG Bilthoven
Telefoonnummer: 06-83 23 02 48
LRK-code: 214598895 

Ik heb een vraag

Kinderopvang de Bilt
Weltevreden 4A 
3731 AL De Bilt

Contactgegevens

Telefoon: 

030 - 2251998

Mail:

info@kinderopvang-debilt.nl

Maandag 08:30 - 17:00

Dinsdag 08:30 - 17:00

Woensdag 08:30 - 17:00

Donderdag 08:30 - 17:00

Vrijdag 08:30 - 17:00