Flexibel pedagogisch medewerker KDV/BSO/VVE 10-30 uur per week

10-30 uur per week  

Ben jij energiek, enthoustiast en flexibel? En heb je ervaring met werken op een BSO een VVE peutergroep en/of het KDV? Dan kan het zijn dat we op zoek zijn naar jou! We zoeken een ervaren flexibel pedagogisch medewerker die het geen probleem vindt om op steeds andere locaties te worden ingezet. Het aantal contracturen per week is afhankelijk van je beschikbaarheid, maar minimaal 10 uur en maximaal 25 uur.

Waarom wil je bij ons werken?

  • Je hebt een passie voor kinderen en werkt daarom graag in een omgeving waar een prettige pedagogische sfeer heerst binnen leuke en gezellig teams. Ook vind je het belangrijk dat de accommodaties waarin je werkt voldoende mogelijkheden bieden voor natuurbeleving, sport en spel, creativiteit enz.
  • Natuurlijk vind je het belangrijk om gezien, gehoord en gewaardeerd te worden. Daarnaast vind je het belangrijk dat er voldoende ontplooiingsmogelijkheden zijn door bijvoorbeeld intervisie met je collega’s of direct leidinggevende of door externe scholingen
  • Je vindt het prettig om je eigen verantwoordelijkheid te nemen, zelfstandig te kunnen werken en houdt van nieuwe uitdagingen. Dit alles in een professionele omgeving waarin zaken als accommodatie, protocollen, procedures enz. goed geregeld zijn. 

Spreekt je dit aan? Dan voel jij je zeker thuis in onze organisatie!

 

Wie ben jij ?

  • Je hebt een opleiding waarmee het toegestaan is te werken in de kinderopvang, bij voorkeur aangevuld met een VVEcertificaat. Benieuwd of jouw diploma kwalificeert ? Dit kun je checken op FCB.nl.
  • Jij bent enthousiast, leergierig, en jij vindt het leuk om kinderen een supertijd te bieden door allerlei activiteiten te organiseren of dit nu drama, creatief of in de natuur is.
  • Je hebt een stevige persoonlijkheid met goede communicatieve vaardigheden;
  • Je bezit een pro actieve, klantgerichte werkhouding.
  • Je kunt zelfstandig werken en bent flexibel inzetbaar, op het KDV en op de BSO.

 

Onze arbeidsvoorwaarden in het kort

Wij volgen de CAO Kinderopvang en bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris ligt tussen de € 1.943,- en € 2.652, - bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 u/wk). We werken volgens de jaarurensystematiek, wat betekent dat de arbeidsduur per week kan variëren. We zullen standaard referenties natrekken en hanteren het wettelijk systeem van continue screening.

 

Interesse? Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Marian van Wijk, invalcoördinator via 030-2251998. Je motivatiebrief met C.V. ontvangen wij graag op sollicitatie@kinderopvang-debilt.nl