Groei en
ontwikkeling
Zorg
en liefde
Verantwoordelijkheid
Structuur
en overzicht
Individuele
aandacht

Uw kind naar het kinderdagverblijf

Zoekt u opvang voor uw kindje of verwacht u binnenkort een (eerste) kindje? Een goed moment om na te denken over de opvangmogelijkheden voor uw kleine op de dagen dat u aan het werk bent. Een kinderdagverblijf is daarvoor de perfecte optie.

Uw kind met een goed gevoel achterlaten

Uw kind toevertrouwen aan een kinderdagverblijf is misschien een hele stap. Gelden er wel dezelfde normen en waarden als thuis? Hoe zit het met de veiligheid? Krijgt uw kind de aandacht die het nodig heeft? Bij Kinderopvang De Bilt weten we als geen ander hoe het voelt om de best mogelijke zorg te willen bieden. Wij staan voor goede kwaliteit, kleinschaligheid en een warme sfeer. Verantwoorde en veilige kinderopvang is het uitgangspunt in onze dienstverlening. Elke locatie biedt een liefdevolle, huiselijke, maar ook avontuurlijke omgeving.

Kinderopvang De Bilt
kinderopvang Bilthoven

Plezier staat voorop

Wij vinden het heel belangrijk dat uw kind met plezier bij ons komt en zich thuis voelt. Daarom overleggen wij graag met u als ouder wat u belangrijk vindt. Kinderopvang De Bilt biedt veiligheid, structuur en de mogelijkheid tot ontwikkeling op een pedagogisch verantwoorde wijze, maar vooral ook veel plezier!

Meer weten? Plan een locatiebezoek of neem contact op. Alle benodigde informatie voor ouders hebben we op een speciale ouderpagina verzameld.