Individuele
aandacht

Contact

Groei en 

ontwikkeling

Contact

Zorg
en liefde

Contact

Verantwoordelijkheid

Contact

Structuur

en overzicht

Contact

Uw kind naar het kinderdagverblijf

Zoekt u opvang voor uw kind of verwacht u binnenkort een (eerste) kind? Een goed moment om na te denken over de opvangmogelijkheden voor uw kleine op de dagen dat u aan het werk bent. Een kinderdagverblijf is daarvoor de perfecte optie.

Uw kind met een goed gevoel achterlaten

Uw kind toevertrouwen aan een kinderdagverblijf is misschien een hele stap. Gelden er wel dezelfde normen en waarden als thuis? Hoe zit het met de veiligheid? Krijgt uw kind de aandacht die het nodig heeft? Bij Kinderopvang de Bilt weten we als geen ander hoe het voelt om de best mogelijke zorg te willen bieden. Wij staan voor goede kwaliteit, kleinschaligheid en een warme sfeer. Een verantwoorde en veilige kinderopvang is het uitgangspunt in onze dienstverlening. Elke locatie biedt een liefdevolle, huiselijke, maar ook avontuurlijke omgeving.

Schrijf uw kind in

Plezier staat voorop

Wij vinden het heel belangrijk dat uw kind met plezier bij ons komt en zich thuis voelt. Daarom overleggen wij graag met u als ouder wat u belangrijk vindt. Kinderopvang de Bilt biedt veiligheid, structuur en de mogelijkheid tot ontwikkeling op een pedagogisch verantwoorde wijze en biedt
vooral ook veel plezier!

Meer weten? Plan een locatiebezoek of neem contact op. Alle benodigde informatie voor ouders hebben we op een speciale ouderpagina verzameld.

Bekijk de openingstijden

Kinderopvang de Bilt
Weltevreden 4A 
3731 AL De Bilt

Contactgegevens

Telefoon: 

030 - 2251998

Mail:

info@kinderopvang-debilt.nl

Maandag 08:30 - 17:00

Dinsdag 08:30 - 17:00

Woensdag 08:30 - 17:00

Donderdag 08:30 - 17:00

Vrijdag 08:30 - 17:00