Individuele
aandacht

Neem contact op

Groei en 

ontwikkeling

Contact

Zorg
en liefde

Contact

Verantwoordelijkheid

Contact

Structuur

en overzicht

Contact

De vestigingen van Kinderopvang de Bilt

Vanzelfsprekend is de locatie van het kinderdagverblijf een doorslaggevende factor voor uw keuze, maar ieder kinderdagverblijf heeft zo zijn eigen voordelen. Op deze pagina leest u meer over de verschillende vestigingen van Kinderopvang de Bilt.

Schrijf uw kind in

Kinderdagverblijf De Bosuiltjes (Prof. Bronkhorstlaan, Bilthoven)

Wilt u graag dat uw kind lekker kan ravotten in de natuur? Dat uw zoon of dochter kan uitrazen? Vindt u het niet erg als u ook aan zijn of haar kleren kunt zien dat er is buitengespeeld? Dan is Kinderdagverblijf De Bosuiltjes de ideale plek voor uw kind.

De groepen

Bij Kinderdagverblijf De Bosuiltjes werken we nog met horizontale groepen. Heerlijk rustig voor de allerkleinsten en uitdagend voor de grotere kinderen:
  • Twee babygroepen van maximaal 9 kinderen van 3 maanden tot 2 jaar (De Tuimelaars en De Dribbels)
  • Twee peutergroepen van maximaal 16 kinderen van 2 tot 4 jaar (De Rakkers en De Boefjes)
Adres: Prof. Bronkhorstlaan 10 (terrein Berg en Bosch), Parkeerplaats 10, gebouw 98, 3723 MB Bilthoven  
LRK-code: 215068865

Kinderdagverblijf De Steenuiltjes (Planetenplein, Bilthoven)

Kinderdagverblijf De Steenuiltjes is de ideale plek voor kinderen die avontuurlijk zijn ingesteld, nieuwsgierig zijn, genieten van mogelijkheden om zelf op onderzoek uit te gaan, nieuwe dingen willen ontdekken, het heerlijk vinden om lekker de ruimte te hebben en zich vrij willen kunnen bewegen zowel, binnen als buiten!


De groepen
De Steenuiltjes heeft drie verticale groepen (0-4 jr): De Manen, De Sterren en De Zonnen. Dit betreft hele dagopvang en iedere groep bestaat uit maximaal 12 kinderen. Elke groep heeft 2 eigen slaapruimtes, die aansluitend aan de groepsruimte gebouwd zijn. Daarnaast zijn er nog twee aparte peuteropvanggroepen (2-4 jr), Pluto en Kleine Beer. Deze zijn alleen s’ ochtends en tijdens schoolweken beschikbaar. 


Adres: Planetenplein 2, 3721 LH Bilthoven

LRK-code: 223822772

Kinderdagverblijf De Welpen (Kees Boekelaan, Bilthoven)

Bij Kinderdagverblijf De Welpen heerst een warme, intieme sfeer: ouders en kinderen voelen zich meteen thuis. Samen met BSO De Wilde Poema is het kinderdagverblijf gehuisvest in een prachtig nieuw pand op het groene, bosrijke terrein bij De Werkplaats Kindergemeenschap. Bij De Welpen vinden we dat ieder kind het recht heeft om vies te mogen worden.


De groepen
Kinderdagverblijf De Welpen heeft drie groepen. De Gele en de Groene Welpen zijn beide verticale groepen van kinderen van 3 maanden tot 4 jaar. Dit KDV is geopend van 7:30 uur tot 18:30 uur. Daarnaast is er ook een peutergroep voor kinderen van 2 tot 4 jaar, de Oranje Welpen. Deze groep is open tijdens de schooluren van de Werkplaats Kindergemeenschap. Op maandag, woensdag en vrijdag van 8:45 uur tot 15:00 uur en op dinsdag en donderdag van 8:45 uur tot 13:00 uur. In de schoolvakanties is deze groep gesloten. Alle groepen hebben een eigen, mooie ruimte en kunnen tevens beschikken over een ruime speelhal. Deze kan onder schooltijden vergroot  worden door ook gebruik te maken van de speelhal van de BSO.


Adres: Kees Boekelaan 16, 3723 BA Bilthoven

LRK-code: 231086167

Ik heb een vraag

Kinderdagverblijf Van Dijck (Van Dijcklaan, Bilthoven)

Kinderdagverblijf Van Dijck is per 1 januari 2018 gestart in de Van Dijckschool. Deze kinderdagverblijf groep (de Uilskuikens) maakt onderdeel uit van het Kindcentrum Van Dijck, waar inmiddels ook een peutergroep en een buitenschoolse opvang is gevestigd. De kinderdagverblijf groep is verticaal opgezet (0-4 jr) en zal gaan samenwerken met de naastgelegen peutergroep (2-4 jr).

Het gebouw is een mooi opgeknapt traditioneel pand met grote binnenruimten en een apart omheinde kinderopvang tuin. 


Adres: Van Dijcklaan 4, 3723 CG Bilthoven

LRK-code: 504833339

Kinderdagverblijf De Leeuwerik (Leeuweriklaan 1a, Bilthoven)

Kinderdagverblijf De Leeuwerik is per 1 januari 2018 gestart in de locatie aan de Leeuweriklaan. In deze locatie is ook BSO De Leeuwerik en Peutergroep Juliaantje gevestigd. De kinderdagverblijf groep (De Vlinders) is verticaal opgezet (0-4 jr), en zal gaan samenwerken met de peutergroep Juliaantje (2-4 jr).


De locatie is knus en kleinschalig en is gelegen aan de bosrand.


Adres: Leeuweriklaan 1a, 3722 CT Bilthoven

LRK-code: 201491485

Ik heb een vraag

Kinderopvang de Bilt
Weltevreden 4A 
3731 AL De Bilt

Contactgegevens

Telefoon: 

030 - 2251998

Mail:

info@kinderopvang-debilt.nl

Maandag 08:30 - 17:00

Dinsdag 08:30 - 17:00

Woensdag 08:30 - 17:00

Donderdag 08:30 - 17:00

Vrijdag 08:30 - 17:00