Individuele
aandacht

Neem contact op

Groei en 

ontwikkeling

Contact

Zorg
en liefde

Contact

Verantwoordelijkheid

Contact

Structuur

en overzicht

Contact

Openingstijden en tarieven voor het kinderdagverblijf

De vestigingen van onze kinderdagverblijven zijn het hele jaar open, met uitzondering van de officiële 

feest- en gedenkdagen.

Bekijk onze tarieven

Iedere werkdag is er kinderopvang

De kinderdagverblijven van Kinderopvang de Bilt zijn iedere werkdag geopend, van maandag tot en met vrijdag vanaf 07:30 uur tot 18:30 uur. Op feest-en gedenkdagen zijn de locaties gesloten.

Ik heb een vraag

Studiedag

Jaarlijks vindt er een studiedag voor het personeel van Kinderopvang de Bilt plaats. Deze studiedag wordt altijd gehouden op de vrijdag voor Pasen (Goede Vrijdag). Mist uw kind door de studiedag een opvangdag? Dan kan deze altijd op een later moment ingehaald worden.

Tarieven kinderdagverblijf

Wij hebben geen winstoogmerk en onze tarieven zijn dan ook gebaseerd op de kosten die we werkelijk maken. Luiers, maaltijden en (reguliere) flesvoeding zijn bij de prijs inbegrepen. Deze hoeft u dus niet zelf mee te nemen.


Wat kost kinderopvang mij?

Wat uw maandelijkse kosten zijn, is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. In veel gevallen komt u in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. Maak een berekening met de proefberekeningstool.


Kinderopvangtoeslag direct laten uitkeren

Via de belastingdienst is het eenvoudig te regelen dat uw kinderopvangtoeslag direct naar ons wordt overgemaakt. Dat scheelt veel administratieve rompslomp en u weet zeker dat de financiën kloppen. Wij verrekenen dit met het totale verschuldigde bedrag en brengen alleen het verschil in rekening. U ontvangt van ons maandelijks een rekening met een vast bedrag.


Laat ons een berekening maken

Wilt u liever dat wij een berekening maken? Neem dan contact op met onze afdeling planning. Onze medewerkers helpen u graag!

Bereken uw toeslag

Kinderopvang de Bilt
Weltevreden 4A 
3731 AL De Bilt

Contactgegevens

Telefoon: 

030 - 2251998

Mail:

info@kinderopvang-debilt.nl

Maandag 08:30 - 17:00

Dinsdag 08:30 - 17:00

Woensdag 08:30 - 17:00

Donderdag 08:30 - 17:00

Vrijdag 08:30 - 17:00