Zorg
en liefde
Verantwoordelijkheid
Structuur
en overzicht
Individuele
aandacht
Groei en
ontwikkeling

Benefietfeest door en voor kinderen

Donderdag 19 april 2018 van 13:30 tot 17.30 uur geven wij op BSO de Wilde Poema een benefietfeest voor de stichting Hart voor Kinderen.  

Iedereen is welkom!

De stichting hart voor kinderen zet zich in voor kinderen in arme landen die het zwaar hebben. Wij willen zoveel mogelijk geld ophalen zodat de stichting hart voor kinderen matrassen, lampjes op zonne-energie en maandverband voor meisjes kan kopen om die kinderen een beter leven te geven.        

Wat is er allemaal te doen:

 

13.30 uur               Start van het feest

13.30-17.00 uur         Verkoop Hapjes & Drankjes

13.30-17.00 uur         Allemaal leuke activiteiten voor €1,- zoals:

Schminken – Springkussen - Blik gooien met Nerf

14.00,15.00,16.00 uur   Lasergamen, 20 minuten €5,-

                           (max.16 kids per ronde, schrijf je dus snel in!)

14.30-15.00 uur        Sponsorloop ‘Ren HART voor kinderen!’

                          Sponsorformulier? Mail: L.duurkoop@kinderopvang-debilt.nl

17.00                   Prijsuitreiking winnaars kleurwedstrijd

                           Kleurplaat? Mail: L.duurkoop@kinderopvang-debilt.nl

17.05                 Loterij met super mooie prijzen dankzij o.a. Jumpsquare, KidzCity, Camping Bakkum, Pomp 41, HorizonXL, Tops, Boekhandel de Libris Bilthoven, Bar PK, Green Health, Sportschool Kees en nog veel meer. 1 lot is €1,- en 12 loten voor €10,-

17.30 Afsluiting van het benefietfeest              

Tot dan! Groetjes,

Bruun (11), Casper(12), Jasmijn (11) &  Maxime (11) - paarse poema’s

Adres: BSO De Wilde Poema, Kees Boekelaan 16, Bilthoven

Kinderopvang De Bilt ook in van Dijckschool

De Van Dijckschool gaat zich, in samenwerking met Kinderopvang De Bilt, ontwikkelen tot een “brede school”, voor kinderen vanaf 0 tot einde basisschool, waarin één (pedagogische) doorgaande lijn voor kinderen de leidraad wordt. Deze samenwerking past in de visie van beide organisaties waarin de ontwikkeling van het kind centraal staat en een verdere integratie van kinderopvang en onderwijs meerwaarde kan bieden. Met het begin van het nieuwe schooljaar (2017-2018) start Kinderopvang De Bilt met een peutergroep voor twee tot vierjarige en naschoolse opvang voor de basisschoolleeftijd. Per 1 januari 2018 start ook een verticale groep voor kinderdagopvang voor 0 tot 4-jarigen.

Naast de activiteiten die plaats zullen vinden op de naschoolse opvang zullen er na schooltijd nog andere activiteiten worden georganiseerd, voor alle kinderen van de Van Dijckschool. Kortom een mooi programma voor alle kinderen, voor ieder wat wils, afgestemd op de thema’s die ook op school spelen.

De van Dijckschool heeft prachtige grote groepsruimtes. De noodzakelijk verbouwing/aanpassing van de ruimtes zal hoofdzakelijk in de zomervakantie plaatsvinden, zodat de schoolgaande kinderen en de leerkrachten zo min mogelijk last ondervinden. De kinderen van de verticale dagopvanggroep en de peutergroep gaan beschikken over grote ruimtes en er zal onderling sprake zijn van een nauwe samenwerking. Peuters van de verticale groep die mee gaan doen met een activiteit van de peutergroep, kinderen uit groep 8 die komen voorlezen, zomaar een greep uit de mogelijkheden die er straks zijn.

 

Belangstellenden voor een van de drie vormen van kinderopvang kunnen contact opnemen met Kinderopvang De Bilt, tel: 030-2251998, of een mailtje sturen naar planning@kinderopvang-debilt.nl.