Zorg
en liefde
Verantwoordelijkheid
Structuur
en overzicht
Individuele
aandacht
Groei en
ontwikkeling

Openingstijden en tarieven voor het kinderdagverblijf

De vestigingen van onze kinderdagverblijven zijn het hele jaar open, met uitzondering van de officiële feest- en gedenkdagen.

Iedere werkdag is er kinderopvang

De kinderdagverblijven van Kinderopvang De Bilt zijn iedere werkdag geopend, van maandag tot en met vrijdag vanaf 07:30 uur tot 18:30 uur. Op feest-en gedenkdagen zijn de locaties gesloten.   

Studiedag

Jaarlijks vind er een studiedag voor het personeel van Kinderopvang De Bilt plaats. Deze studiedag wordt altijd gehouden op de vrijdag voor Pasen (Goede Vrijdag). Mist uw kind door de studiedag een opvangdag? Dan kan deze altijd op een later moment ingehaald worden.

Tarieven kinderdagverblijf

Wij hebben geen winstoogmerk en onze tarieven zijn dan ook gebaseerd op de kosten die we werkelijk maken. Luiers, maaltijden en (reguliere) flesvoeding zijn bij de prijs inbegrepen. Deze hoeft u dus niet zelf mee te nemen.

Wat kost kinderopvang mij?
Wat uw maandelijkse kosten zijn, is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. In veel gevallen komt u namelijk in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. Maak daarom altijd even een berekening met de proefberekeningstool.

Laat ons een berekening maken
Wilt u liever dat wij een berekening maken, neem dan contact op met onze afdeling planning (030) 2251998. Onze medewerkers helpen u graag!

wat kost kinderopvang?