Pedagogisch medewerker BSO de Bonte Kraai

Voor 10 - 15 uur per week

Voor BSO de Bonte Kraai, gevestigd aan de Aeolusweg in De Bilt, zijn we per direct op zoek naar een Pedagogisch medewerker. Het betreft een vacature voor 10-15 op de BSO groep van 6- 8 jaar. De werkdagen zijn in ieder geval op dinsdag en donderdagmiddag.

 

Waarom wil je bij ons werken?

  • Je hebt een passie voor kinderen en werkt daarom graag in een omgeving waar een prettige pedagogische sfeer heerst binnen een leuk en gezellig team.
  • Natuurlijk vind je het belangrijk om gezien, gehoord en gewaardeerd te worden. Daarnaast vind je het belangrijk dat er voldoende ontplooiingsmogelijkheden zijn door bijvoorbeeld intervisie met je collega’s of direct leidinggevende of via cursussen/trainingen. 
  • Je vindt het prettig om verantwoordelijkheid te nemen, zelfstandig te werken en je houdt van nieuwe uitdagingen. Dit alles in een professionele omgeving waarin zaken als accommodatie, protocollen, procedures enz. goed geregeld zijn.

Spreekt je dit aan? Dan voel jij je zeker thuis in onze organisatie!

 

Wie ben jij?

  • Jij bent enthousiast, leergierig, en jij vindt het leuk om kinderen een supertijd te bieden door allerlei activiteiten te organiseren of dit nu drama, creatief, met muziek of in de natuur is.
  • Je een afgeronde opleiding waarmee het toegestaan is te werken in de buitenschoolse opvang.
  • Je hebt aantoonbaar taalkennis kennis op 3F (spreken, luisteren en begrijpend lezen) en 2F (schriftelijke taalvaardigheid) niveau, of een HBO diploma. Óf je bent bereid in het najaar van 2017 de taaltoets te doen.

 

Onze arbeidsvoorwaarden in het kort

Wij volgen de CAO Kinderopvang en bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals scholing. Het salaris ligt tussen de € 1.943,- en € 2.652,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 u/wk). We werken volgens de jaarurensystematiek, wat betekent dat de arbeidsduur per week kan variëren. We zullen standaard referenties natrekken en hanteren het wettelijk systeem van continue screening.

Interesse? Voor informatie over de vacatures kun je contact opnemen met Lisette Tonissen, Manager BSO de Bonte Kraai, BSO de Steenarend, KDV de Steenuiltjes, Peutergroep Pluto en Peutergroep de Regenboog via 06-33649050. Haar werkdagen zijn op ma/di/do/vr. Je sollicitatiebrief met C.V. ontvangen wij graag op onderstaand adres; een e-mail mag natuurlijk ook: sollicitatie@kinderopvang-debilt.nl