Stagiair

Word jij onze nieuwe stagiaire? 

Voor onze kinderdagverblijven, peutergroepen en BSO’s zoeken wij gemotiveerde stagiaires. Combinaties zijn ook mogelijk, bijvoorbeeld in de ochtend een peutergroep en ’s middags stage lopen in een BSO. Geef aan waar jouw interesse ligt en wij kijken of we een mooi passend aanbod voor je kunnen realiseren.

 

Kinderopvang De Bilt staat bekend als een serieuze aanbieder van kinderopvang, die streeft naar een zo’n hoog mogelijke pedagogische kwaliteit. Kortom er is veel te leren. En dat maakt het werken bij ons zo leuk. Je krijgt volop de gelegenheid je eigen kwaliteiten te ontwikkelen en uit te bouwen, ieder op zijn/haar eigen niveau. We willen zeker ook mannelijke stagiaires aanmoedigen bij ons stage te komen lopen. Jullie energie kunnen we goed gebruiken!

 

Waar je ook werkt, deze waarden vinden wij o.a. van groot belang: buiten zijn, huiselijkheid, warmte, gezond eten, respectvol omgaan met anderen. Jij vast ook! En: heel belangrijk, als je de stage (MBO3, MBO4 en HBO-ers) met goed resultaat afsluit, waar wij natuurlijk vanuit gaan, krijg je een stagevergoeding van €250,-, leuk meegenomen!

 

Al onze stageplekken zijn goed bereikbaar per openbaar vervoer, en een aantal zelfs op een reële fietsafstand van Utrecht. Spreekt je dit aan? Dan voel jij je zeker thuis in onze organisatie! Interesse? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Petra Uijttenboogaard, p.uijttenboogaard@kinderopvangdebilt.nl