Individuele
aandacht
Groei en
ontwikkeling
Zorg
en liefde
Verantwoordelijkheid
Structuur
en overzicht

Alles wat u als ouder nodig heeft

Hier vindt u alle belangrijke informatie voor ouders met een kind bij Kinderopvang De Bilt. De laatste nieuwsbrieven en eventuele persberichten, maar vooral ook documenten en formulieren die gedurende de opvangtijd geraadpleegd en gebruikt kunnen worden.

Wij werken wij met een ouderportaal waarmee u digitaal toegang krijgt tot de afgeschermde omgeving van uw kind. U kunt hier foto’s bekijken die op de vestiging van uw kind gemaakt zijn, de belevenissen van uw kind lezen, berichten van medewerkers of de manager lezen en zelf ook berichten naar de vestiging sturen. Bij aanvang van plaatsing ontvangt u hierover meer informatie, zoals een inlog en een toestemmingsverklaring voor fotogebruik.

Voor verdere informatie rondom privacy verwijzen wij u naar het privacy policy document van Kinderopvang De Bilt.  

Mist u informatie? Dan mag u ons altijd mailen.

Belangrijke documenten downloaden

Het pedagogisch beleidsplan of het activiteitenboekje voor de buitenschoolse opvang. Slechts een aantal voorbeelden van de informatiedocumenten die we voor u verzameld hebben op de downloadspagina.

Bekijk de laatste nieuwsbrieven

Nog even teruglezen wat er in de laatste algemene nieuwsbrief stond? Onderstaand vindt u een overzicht van de meest recente mailingen.

Nieuwsbrief algemeen mrt 2018

Nieuwsbrief algemeen sept 2017


 

Blijf als ouder op de hoogte van het nieuws

Hoewel we u natuurlijk meerdere malen per week bij een van onze kinderopvanglocaties zien en informeren, blijft u via de nieuwspagina ook op de hoogte van het algemene nieuws van Kinderopvang De Bilt.

opvang kinderen
Kinderopvang De Bilt