Individuele
aandacht

Neem contact op

Groei en 

ontwikkeling

Contact

Zorg
en liefde

Contact

Verantwoordelijkheid

Contact

Structuur

en overzicht

Contact

De individuele aandacht die uw kind krijgt

Hier vindt u alle belangrijke informatie voor ouders met een kind bij Kinderopvang de Bilt. De laatste nieuwsbrieven en eventuele persberichten, maar vooral ook documenten en formulieren die gedurende de opvangtijd geraadpleegd en gebruikt kunnen worden. 

Wij zetten hoog in op individuele aandacht. Wij werken wij met een ouderportaal waarmee u digitaal toegang krijgt tot de afgeschermde omgeving van uw kind. U kunt hier foto’s bekijken die op de vestiging van uw kind gemaakt zijn, de belevenissen van uw kind lezen, berichten van medewerkers of de manager lezen en zelf ook berichten naar de vestiging sturen. Bij aanvang van plaatsing ontvangt u hierover meer informatie, zoals een inlog en een toestemmingsverklaring voor fotogebruik.

Voor verdere informatie rondom privacy verwijzen wij u naar het privacy policy document van Kinderopvang de Bilt. Mist u informatie? Dan mag u ons altijd mailen.

Schrijf uw kind in

Belangrijke documenten downloaden

Het pedagogisch beleidsplan of het activiteitenboekje voor de buitenschoolse opvang: slechts een aantal voorbeelden van de informatiedocumenten die we voor u verzameld hebben op de downloads pagina.

Bekijk de laatste nieuwsbrieven

Ik heb een vraag

Nog even teruglezen wat er in de laatste algemene nieuwsbrief stond? Onderstaand vindt u  de meest recente mailing.


Nieuwsbrief algemeen mei 2019

Blijf als ouder op de hoogte van het nieuws

Hoewel we u natuurlijk meerdere malen per week bij een van onze kinderopvanglocaties zien en informeren, blijft u via de nieuwspagina ook op de hoogte van het algemene nieuws van Kinderopvang de Bilt.

Naar de nieuwspagina

Kinderopvang de Bilt
Weltevreden 4A 
3731 AL De Bilt

Contactgegevens

Telefoon: 

030 - 2251998

Mail:

info@kinderopvang-debilt.nl

Maandag 08:30 - 17:00

Dinsdag 08:30 - 17:00

Woensdag 08:30 - 17:00

Donderdag 08:30 - 17:00

Vrijdag 08:30 - 17:00