Verantwoordelijkheid
Structuur
en overzicht
Individuele
aandacht
Groei en
ontwikkeling
Zorg
en liefde

Kom werken bij Kinderopvang De Bilt

Kinderopvang De Bilt is een persoonlijke en professionele kinderopvangorganisatie, waar ruim 120 gekwalificeerde en betrokken collega’s de kinderen altijd een leuke dag bezorgen. De 4 kinderdagverblijven, 4 peuteropvanglocaties en 7 vestigingen voor buitenschoolse opvang liggen verspreid over de groene gemeente De Bilt.

Alle locaties liggen in of nabij natuurlijke buitenruimten en zijn op fietsafstand van Utrecht, Zeist en treinstation Bilthoven bereikbaar. Het kind staat bij ons centraal en er is veel aandacht voor pedagogisch beleid. De pedagogisch coach en de activiteitenfunctionaris bieden je, indien nodig, ondersteuning om er samen voor te zorgen dat ieder kind een leuke dag heeft.

Vacatures:

Werken in de invalpool ?

Wij zijn doorlopend op zoek naar pedagogisch medewerkers voor onze invalpool Vind je het leuk om steeds op een andere locatie te werken? Ben je minimaal 1 dag per week beschikbaar en ben je gekwalificeerd om te werken op het kinderdagverblijf KDV of  de BSO? Stuur een motivatiebrief met CV naar sollicitatie@kinderopvang-debilt.nl.

BSO