Individuele
aandacht

Neem contact op

Groei en 

ontwikkeling

Contact

Zorg
en liefde

Contact

Verantwoordelijkheid

Contact

Structuur

en overzicht

Contact

Kom werken bij Kinderopvang de Bilt

Kinderopvang de Bilt wil haar medewerkers en de kinderen, naast goede kwaliteit, ook duidelijkheid en vastigheid bieden.Daarom krijg je, bij wederzijdse tevredenheid over het functioneren, al na één jaar een aanstelling voor onbepaalde tijd.


Bij deze tijd hoort ook dat medewerkers zich blijvend willen ontwikkelen en willen leren. Dat vinden wij dan ook minstens zo belangrijk. Meedenken in werkgroepen, volgen van opleidingen/trainingen, actieve houding tijdens werkoverleggen, vergaderingen, bijwonen van de jaarlijkse studiedag: allemaal zaken waar wij veel waarde aan hechten en die we ruimschoots faciliteren.


Dit betekent dat wij op zoek zijn naar leergierige, nieuwsgierige medewerkers die zich ervan bewust zijn dat kinderopvang echt een vak is. Bij het uitoefenen van je beroep draag je zelf de verantwoordelijkheid voor een groep kinderen, als gelijkwaardige partner, samen met een collega. Kinderopvang is niet alleen noodzakelijk als arbeidsmarktinstrument, maar ook van het grootste belang voor de ontwikkeling van kinderen.


 Wij zorgen ervoor dat kinderen als ze vier jaar zijn “schoolfit” zijn: hebben leren spelen met andere kinderen, hebben leren delen etc. En nee, het gaat zeker niet alleen om de cognitieve vaardigheden die we spelenderwijs ondersteunen. Voor schoolgaande kinderen geldt dat we ze in huiselijke sfeer een fijne en zinvolle vrijetijdsbesteding willen bieden, ondersteund door workshop waarbij externe “specialisten” worden ingehuurd.


Alle locaties liggen in of nabij natuurlijke buitenruimten en zijn op fietsafstand van Utrecht, Zeist en treinstation Bilthoven bereikbaar. Het kind staat bij ons centraal en er is veel aandacht voor pedagogisch beleid. De pedagogisch coach en de activiteitenfunctionaris bieden je, indien nodig, ondersteuning om er samen voor te zorgen dat ieder kind een leuke dag heeft. 


Kun jij je in bovenstaande vinden, kijk dan of er voor jou een passende vacature bij ons is.

Werken in de invalpool ?

Wij zijn doorlopend op zoek naar pedagogisch medewerkers voor onze invalpool. Vind je het leuk om steeds op een andere locatie te werken? Ben je minimaal 1 dag per week beschikbaar en ben je gekwalificeerd om te werken op het kinderdagverblijf KDV of de BSO? Stuur een motivatiebrief met CV naar sollicitatie@kinderopvang-debilt.nl.

Kinderopvang de Bilt
Weltevreden 4A 
3731 AL De Bilt

Contactgegevens

Telefoon: 

030 - 2251998

Mail:

info@kinderopvang-debilt.nl

Maandag 08:30 - 17:00

Dinsdag 08:30 - 17:00

Woensdag 08:30 - 17:00

Donderdag 08:30 - 17:00

Vrijdag 08:30 - 17:00