Individuele
aandacht

Neem contact op

Groei en 

ontwikkeling

Contact

Zorg
en liefde

Contact

Verantwoordelijkheid

Contact

Structuur

en overzicht

Contact

Vacature: Combinatiefunctie Pedagogisch medewerker/assistent leidinggevende

Voor BSO de Wilde Poema, gevestigd op het groene buitenterrein van de school de Werkplaats in Bilthoven, zijn we per direct op zoek naar een combinatiefunctie van assistent leidinggevende en pedagogisch medewerker, groepsuren op de BSO (27 uur per week, aanpassing in uren is bespreekbaar).


BSO De Wilde Poema is een grote locatie die opvang biedt aan gemiddeld 80 kinderen per dag. We bieden opvang aan kinderen van de Werkplaats (Bilthoven). Op het terrein van de Werkplaats heeft de BSO beschikking over een groot veld grenzend aan het bos om allerlei sport- en spelvormen aan te kunnen bieden. Als assistent rooster je voor VSO, KDV en BSO medewerkers. Je beheert de kas en participeert in werkgroepen.

Waarom wil je bij ons werken?


  • Natuurlijk vind je het belangrijk om gezien, gehoord en gewaardeerd te worden. Daarnaast vind je het belangrijk dat er voldoende ontplooiingsmogelijkheden zijn door bijvoorbeeld intervisie met je collega’s of direct leidinggevende of door externe scholingen.
  • Je vindt het prettig om je eigen verantwoordelijkheid te nemen, zelfstandig te kunnen werken en houdt van nieuwe uitdagingen
  • Je herkent jezelf in de pedagogische visie van Kinderopvang de Bilt en van Kees Boeke ( Werkplaats) en weet deze goed te verwoorden.
  • Je bent sterk in communicatie naar je collega’s. Spreekt je dit aan? Dan voel jij je zeker thuis in onze organisatie! Wie ben jij?
  • Je bent rustig en zeer flexibel. Een echte vliegende keep.
  • Je hebt een sprankelende persoonlijkheid met humor en een positieve en warme uitstraling.
  • Je bent in staat kinderen en ouders gastvrij te onthalen met kennis van hostmanship.
  • Je kunt inspelen op de behoeften van kinderen en bent sensitief.
  • Je hebt een opleiding waarmee het toegestaan is te werken in de buitenschoolse opvang en hebt minimaal 1 jaar ervaring als assistent. Benieuwd of jouw diploma kwalificeert ? Check op https://www.fcb.nl/kwalificatie-eis-voor-pedagogis...

Onze arbeidsvoorwaarden in het kort:


De functie is, conform CAO Kinderopvang, ingedeeld in salarisschaal 7 (Min. € 2.215,-- en max. € 2.933,-- bruto per maand bij een dienstverband van 36 uur ) voor de assistent uren en in salarisschaal 6 (min € 1.943,- en max € 2.652,- bruto per maand bij een dienstverband van 36 uur per week) voor de uren als pedagogisch medewerker.We werken volgens de jaaruren systematiek, wat betekent dat de arbeidsduur per week kan variëren. We zullen standaard referenties natrekken en hanteren het wettelijk systeem van continue screening. Interesse? Voor informatie over deze vacatures kun je contact opnemen met Judith Veen, clustermanager.
Zij is telefonisch bereikbaar op 06-51124809. Je sollicitatiebrief met C.V. ontvangen wij graag op sollicitatie@kinderopvang-debilt.nl.

Informatie

Functie: Combinatiefunctie Pedagogisch medewerker/assistent leidinggevende

Locatie: BSO De Wilde Poema
Inzet: 27 uur per week
Duur: Onbepaalde tijd
Salaris: €1.943 - €2.652

Info: Judith Veen, clustermanager
06 - 51 12 48 0


Deel deze vacature met je vrienden

Kinderopvang de Bilt
Weltevreden 4A 
3731 AL De Bilt

Contactgegevens

Telefoon: 

030 - 2251998

Mail:

info@kinderopvang-debilt.nl

Maandag 08:30 - 17:00

Dinsdag 08:30 - 17:00

Woensdag 08:30 - 17:00

Donderdag 08:30 - 17:00

Vrijdag 08:30 - 17:00