Individuele
aandacht

Neem contact op

Groei en 

ontwikkeling

Contact

Zorg
en liefde

Contact

Verantwoordelijkheid

Contact

Structuur

en overzicht

Contact

Gezocht: huishoudelijk medewerker voor kindercentrum in De Bilt

Voor kindercentrum de Wilde Poema en De Welpen zijn wij per direct op zoek naar een huishoudelijk medewerker voor 8 uur per week, verdeeld over twee ochtenden. De mogelijkheid bestaat dat deze uren worden uitgebreid.


Kinderen kunnen er best een rommeltje van maken, misschien herken je dit wel vanuit je eigen omgeving. Bij kinderen hoort nu eenmaal dat gangen, toiletten en lokalen bezaaid worden met speelgoed, schoentjes en het daardoor vervuild. Als dit niet zo zou zijn, zouden onze kinderen zich niet naar hartenlust kunnen uitleven. Terwijl dat precies is wat we willen, dat ze op een plek kunnen spelen waar het voelt als een thuis. Aan ons de taak om die plek gezellig te maken, maar ook hygiënisch op orde te hebben. Om deze klus te klaren, zijn we op zoek naar handjes die ervoor zorgen dat onze kinderen in een schone en veilige omgeving kunnen spelen.

Waarom wil je bij ons werken? 

  • Waar vind je zoveel blije gezichtjes tegelijk als op een kindercentrum? Wat ons betreft absoluut een reden om bij ons te komen werken. Geen kind is hetzelfde en daardoor is ook geen dag hetzelfde. 
  • Je vindt het prettig om je eigen verantwoordelijkheid te nemen en zelfstandig te kunnen werken.


Wie ben jij?

  • Je bent rustig en kunt goed meebewegen in zowel drukke als rustige omgevingen. 
  • Je hebt een sprankelende persoonlijkheid met een beetje humor en een positieve en warme uitstraling. 
  • Je bent in staat kinderen en ouders op prettige manier aan te spreken en indien nodig te woord te staan. 
  • Naast de standaard schoonmaakwerkzaamheden heb je een signalerende functie ten aanzien van de facilitaire dienstverlening. 
  • Een opleiding is niet noodzakelijk. De handen uit de mouwen steken en met groot plezier je werk invullen, is voor ons vele malen belangrijker als het gaat om deze functie.

Onze arbeidsvoorwaarden in het kort: 

Wij volgen de CAO Kinderopvang en bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals scholing. Het salaris ligt tussen de € 1.612,-- t/m € 1.943,-- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 u/wk).
Omwille van de kinderen trekken wij standaard referenties na en hanteren het wettelijk systeem van continue screening. Dit betekent dat je voordat je van start kunt gaan in het bezit bent van de juist VOG (verklaring omtrent gedrag), die uiteraard door ons vergoed zal worden.

Interesse?

Herken jij jezelf in dit profiel? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren naar deze functie. Voor informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Judith Veen, clustermanager. Zij is telefonisch bereikbaar op 06-51124809 of per e-mail op j.veen@kinderopvang-debilt.nl. Je sollicitatiebrief met cv ontvangen wij graag via sollicitatie@kinderopvang-debilt.nl.

Informatie

Functie: Huishoudelijk Medewerker
Locatie: Kindercentrum De Wilde Poema
Inzet: 8 uur per week
Duur: Onbepaalde tijd
Salaris: €1.621 - €1.943

Info: Judith Veen, clustermanager

06 - 51 12 48 09


Deel deze vacature met je vrienden

Kinderopvang de Bilt
Weltevreden 4A 
3731 AL De Bilt

Contactgegevens

Telefoon: 

030 - 2251998

Mail:

info@kinderopvang-debilt.nl

Maandag 08:30 - 17:00

Dinsdag 08:30 - 17:00

Woensdag 08:30 - 17:00

Donderdag 08:30 - 17:00

Vrijdag 08:30 - 17:00