Individuele
aandacht

Neem contact op

Groei en 

ontwikkeling

Contact

Zorg
en liefde

Contact

Verantwoordelijkheid

Contact

Structuur

en overzicht

Contact

Gecombineerde functie; pedagogisch medewerker/ fitness instructeur
Voor 30 uur per week, verdeeld over drie dagen

Ben jij in de basis een pedagogisch medewerker in hart en nieren, maar heb je grote affiniteit met sporten? Dan hebben wij een geweldige combinatiefunctie! Het Kindercentrum van Kinderopvang De Bilt en Sportcentrum Kees in Bilthoven slaan de handen ineen. Binnen een straal van 15 meter staan er twee werkgevers voor je klaar om je met open armen te ontvangen.
Kinderopvang de Bilt vindt het belangrijk dat kinderen voldoende bewegen. Het Kindercentrum staat op het terrein van de school De Werkplaats en kan gebruik maken van een grasveld ter grootte van twee voetbalvelden omringd met bosranden. Vanuit het Kindercentrum is er een intensieve samenwerking met de school de Werkplaats Kindergemeenschap Bilthoven. Ondersteun jij kinderen in hun ontdekkingstocht naar wie ze zijn, tijdens sport & spel maar ook in de natuur op ons prachtige buitenterrein? Laat jij kinderen groeien door te kijken naar hun talenten? En is jouw sportieve missie om mensen met successen de deur uit te laten gaan? Dan willen wij graag in gesprek met jou!

Waarom wil je bij ons werken?

 • Natuurlijk vind je het belangrijk om gezien, gehoord en gewaardeerd te worden. Daarnaast vind je het belangrijk dat er voldoende ontplooiingsmogelijkheden zijn door bijvoorbeeld intervisie met je collega’s of direct leidinggevende of door
  externe scholingen.
 • Je vindt het prettig om je eigen verantwoordelijkheid te nemen, zelfstandig te kunnen werken en houdt van nieuwe uitdagingen.
 • Je weet hoe belangrijk het is voor mensen om (kleine) successen te boeken en motiveert daar waar nodig.
 • Je hebt genoeg kennis op het gebied van anatomie, fysiologie, trainings- en bewegingsleer om onze sporters zelfstandig te kunnen begeleiden, zodat zij de gestelde doelen ook op een veilige manier kunnen halen.
 • Je gaat aan de slag voor twee werkgevers; Sportcentrum Kees en Kinderopvang De Bilt, die op zo'n 15 meter loopafstand zitten van elkaar.
 • Je bent sterk in communicatie naar je collega’s.
 • Een totale werkweek van 30 uur verdeeld over drie dagen. Dus vrijetijd in overvloed!


Wie ben jij?

 • Je bent rustig en zeer flexibel. Een echte vliegende keep.
 • Je bent een sprankelende persoonlijkheid met humor en een positieve en warme uitstraling
 • Je bent in staat kinderen en ouders gastvrij te onthalen met kennis van hostmanship.
 • Je hebt een sportieve achtergrond en weet kinderen te enthousiasmeren om actief mee te doen.
 • Je organiseert met je creativiteit uitdagende activiteiten die bijdragen aan de verbinding tussen de kinderen.
 • Je kunt inspelen op de behoeften van kinderen en bent sensitief.Je bent geduldig en in staat om te luisteren, omdat dit bij kan dragen aan het resultaat van sporters.
 • Je hebt ervaring in een vergelijkbare buitenschoolse opvang.
 • Je hebt een opleiding waarmee het toegestaan is te werken in de buitenschoolse opvang.

Vanwege de wet- en regelgeving is het belangrijk dat jouw diploma voldoet aan de kwalifitcaties voor de kinderopvang. Weten of jouw diploma voldoet? Je kunt het checken op FCB.nl

Onze arbeidsvoorwaarden in het kort:


Wij volgen de CAO Kinderopvang en bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals scholing. Het salaris ligt tussen de € 1.987,- t/m € 2.712,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 u/wk). We werken volgens de jaaruren systematiek, wat betekent dat de arbeidsduur per week kan variëren. We zullen standaard referenties natrekken en hanteren het wettelijk systeem van continue screening.


Interesse?

Voor informatie over deze vacatures kun je contact opnemen met Judith Veen, clustermanager van het Kindercentrum. Zij is telefonisch bereikbaar op 06- 51124809. Heb je vragen met betrekking tot de functie van fitness instructeur, neem dan contact op met Robert Schouten van Sportcentrum Kees via telefoonnummer 030-2291768 of via e-mail robert@sportcentrumkees.nl.

Je sollicitatiebrief, cv en beschikbaarheid ontvangen wij graag op sollicitatie@kinderopvang-debilt.nl.

Informatie

Functie: Pedagogisch medewerken / Fitness instructeur

Locatie: BSO De Wilde Poema

Inzet: 30 uur per week 

Duur: Onbepaalde tijd

Salaris: € 1.987,- t/m € 2.712,-


Info: Robert Schouten

06 - 22 95 39 12


Deel deze vacature met je vrienden

Kinderopvang de Bilt
Weltevreden 4A 
3731 AL De Bilt

Contactgegevens

Telefoon: 

030 - 2251998

Mail:

info@kinderopvang-debilt.nl

Maandag 08:30 - 17:00

Dinsdag 08:30 - 17:00

Woensdag 08:30 - 17:00

Donderdag 08:30 - 17:00

Vrijdag 08:30 - 17:00