Individuele
aandacht

Neem contact op

Groei en 

ontwikkeling

Contact

Zorg
en liefde

Contact

Verantwoordelijkheid

Contact

Structuur

en overzicht

Contact

Pedagogisch medewerker BSO de Leeuwerik
Voor 20 uur per week

BSO de Leeuwerik zoekt per direct een pedagogisch medewerker voor haar jongste telgen. Voor gemiddeld 20 uur per week, verdeeld over de middagen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag (tenzij de school gesloten is, dan is de inzetbaarheid een hele dag).


Vanuit onze locatie zorgen wij in de ochtenden voor 2-4 jarigen in een peutergroep en is er een verticale groep die dagopvang aanbiedt aan kinderen van 0-4 jaar. Naast de allerkleinsten dragen wij ook de zorg voor twee groepen BSO-opvang. De kinderen uit deze groepen zitten op de Julianaschool. Indien gewenst vanuit de ouders, brengt onze chauffeur de kinderen naar de sportclubs. Bij calamiteiten doen wij dit ook weleens zelf, je vindt het dan ook geen probleem om dit mede mogelijk te maken.


Omdat wij omringd worden door een mooie, bosrijke omgeving, zijn wij vaak buiten te vinden. Heerlijk in het zonnetje, maar als het regent trekken we gewoon de kaplaarzen aan om met onze koters een hoop plezier te maken. Een beetje regen moet je dus wel tegen kunnen. Op deze manier bieden wij onze kinderen gevarieerde middagen en zijn wij altijd bezig om spelenderwijs de ontwikkeling van de kinderen te stimuleren.

Waarom wil je bij ons werken?

  • • Je hebt een passie voor kinderen en werkt daarom graag in een omgeving waar een prettige pedagogische sfeer heerst binnen een leuk en gezellig team. Ook vind je het belangrijk dat de accommodaties waarin je werkt voldoende mogelijkheden bieden voor sport, spel en creativiteit.
  • Natuurlijk vind je het belangrijk om gezien, gehoord en gewaardeerd te worden. Daarnaast vind je het belangrijk dat er voldoende ontplooiingsmogelijkheden zijn door bijvoorbeeld intervisie met je collega’s of direct leidinggevende of door externe scholing.
  • Je vindt het prettig om je eigen verantwoordelijkheid te nemen, zelfstandig te kunnen werken en houdt van nieuwe uitdagingen. Dit alles in een professionele omgeving waarin zaken als accommodatie, protocollen en procedures goed geregeld zijn.

Spreekt je dit aan? Dan voel jij je zeker thuis in onze organisatie!


Wie ben jij?

  • Dat je lief bent voor onze kinderen, spreekt wat ons betreft voor zich. Je creativiteit kun je naar hartenlust inzetten en je groene vingers kun je loslaten op de
    moestuintjes!
  • Met je enthousiasme en een sportief karakter bezorg je onze kinderen moeiteloos een geweldige middag.
  • Natuurlijk heb je een opleiding op minimaal MBO-3 niveau waarmee het toegestaan is te werken in de buitenschoolse opvang. Benieuwd of jouw diploma kwalificeert ? Check op de site van het FCB of jouw diploma voldoet aan de gestelde eisen.

Onze arbeidsvoorwaarden in het kort:


Wij volgen de CAO Kinderopvang en bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bijvoorbeeld scholing. Het salaris ligt tussen de €2.047,-- t/m € 2.793,-- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 u/wk). We werken volgens de jaarurensystematiek, wat betekent dat de arbeidsduur per week kan variëren. We zullen standaard referenties natrekken en hanteren het wettelijk systeem van continue screening.


Interesse?

Voor informatie over de vacatures kun je contact opnemen met 
, bereikbaar via 06-49229156. Je sollicitatiebrief met cv ontvangen wij graag via: sollicitatie@kinderopvang-debilt.nl.

Informatie

Functie: Pedagogisch Medewerker BSO

Locatie: de Leeuwerik

Inzet: 20 uur per week 

Duur: 1 jaar en bij goed functioneren een vaste aanstelling

Salaris: € 2.047,- t/m € 2.793,-


Info: Erika Roodenburg

06-49229156


Deel deze vacature met je vrienden

Kinderopvang de Bilt
Weltevreden 4A 
3731 AL De Bilt

Contactgegevens

Telefoon: 

030 - 2251998

Mail:

info@kinderopvang-debilt.nl

Maandag 08:30 - 17:00

Dinsdag 08:30 - 17:00

Woensdag 08:30 - 17:00

Donderdag 08:30 - 17:00

Vrijdag 08:30 - 17:00