Individuele
aandacht

Neem contact op

Groei en 

ontwikkeling

Contact

Zorg
en liefde

Contact

Verantwoordelijkheid

Contact

Structuur

en overzicht

Contact

Pedagogisch medewerker BSO de Nijepoort
Voor 15-25 uur per week

BSO de Nijepoort, in de nieuwbouw van basisschool de Nijepoort in Groenekan, is per direct op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste collega voor 25 uur per week, verdeeld over 5 werkdagen. Waar ga je werken ? BSO de Nijepoort is gehuisvest in de nieuwbouw van basisschool de Nijepoort in Groenekan. Er worden maximaal 30 kinderen opgevangen. De jongste groep zit in het kleuterlokaal en de oudste groep in de speelzaal van de school, welke dicht bij elkaar liggen. Op woensdag is er een verticale groep. Je kunt alle BSO taken zelfstandig uitvoeren en bent in staat om een goede samenwerkingsrelatie op te bouwen met het leerkrachtenteam.

Waarom wil je bij ons werken?

 • Je hebt een passie voor kinderen en werkt daarom graag in een omgeving waar een prettige pedagogische sfeer heerst binnen een leuk en gezellig team. Ook vind je
  het belangrijk dat de accommodaties waarin je werkt voldoende mogelijkheden bieden voor sport en spel, creativiteit enz.
 • Natuurlijk vind je het belangrijk om gezien, gehoord en gewaardeerd te worden. Daarnaast vind je het belangrijk dat er voldoende ontplooiingsmogelijkheden zijn door bijvoorbeeld intervisie met je collega’s of direct leidinggevende of door
  externe scholingen.
 • Je vindt het prettig om je eigen verantwoordelijkheid te nemen, zelfstandig te kunnen werken en houdt van nieuwe uitdagingen. Dit alles in een professionele omgeving waarin zaken als accommodatie, protocollen, procedures enz. goed geregeld zijn. Spreekt je dit aan? Dan voel jij je zeker thuis in onze organisatie!


Wie ben jij?

 • Jij bent enthousiast, leergierig, en jij vindt het leuk om kinderen een supertijd te bieden door allerlei activiteiten te organiseren of dit nu drama, creatief of in de
  natuur is.
 • Je bent flexibel, inventief en sportief
 • Je bent organisatorischsterk en kunt goed samenwerken • Natuurlijk heb je een opleiding op minimaal MBO-3 niveau waarmee het toegestaan is te werken in de buitenschoolse opvang. Benieuwd of jouw diploma kwalificeert ? Dit kun je checken op FCB.nl.

Onze arbeidsvoorwaarden in het kort:


Wij volgen de CAO Kinderopvang en bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bijvoorbeeld scholing. Het salaris ligt tussen de € 2.047,- t/m € 2.793,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 u/wk). We werken volgens de jaarurensystematiek, wat betekent dat de arbeidsduur per week kan variëren. We zullen standaard referenties natrekken en hanteren het wettelijk systeem van continue screening.


Interesse?

Voor informatie over de vacatures kun je contact opnemen met Pim Witjes,
Clustermanager van KDV de Bosuilen, BSO de Paddenstoel en BSO de Nijepoort. Zij
is bereikbaar op 06- 51460607.Haar werkdagen zijn op ma/di/wo/do. Je
sollicitatiebrief met C.V. ontvangen wij graag op onderstaand adres; een e-mail
mag natuurlijk ook: sollicitatie@kinderopvang-debilt.n


Deel deze vacature met je vrienden

Informatie

Functie: Pedagogisch Medewerker BSO

Locatie: de Nijepoort

Inzet: 15 - 25 uur per week 

Duur: 1 jaar en bij goed functioneren een vaste aanstelling

Salaris: € 2.047,- t/m € 2.793,-


Info: Wendy Bouwmeester

06-53542929

Kinderopvang de Bilt
Weltevreden 4A 
3731 AL De Bilt

Contactgegevens

Telefoon: 

030 - 2251998

Mail:

info@kinderopvang-debilt.nl

Maandag 08:30 - 17:00

Dinsdag 08:30 - 17:00

Woensdag 08:30 - 17:00

Donderdag 08:30 - 17:00

Vrijdag 08:30 - 17:00