Individuele
aandacht

Neem contact op

Groei en 

ontwikkeling

Contact

Zorg
en liefde

Contact

Verantwoordelijkheid

Contact

Structuur

en overzicht

Contact

Pedagogisch medewerker BSO van Dijck
Voor 25 uur per week

Locatie van Dijck is een mooie, net verbouwde locatie in het prachtige oude schoolpand van de van Dijckschool. Er is een peutergroep die in de ochtenduren opvang aan 2-4 jarigen biedt en 1,5 verticale groep die dagopvang aanbiedt aan kinderen van 0-4 jaar. Daarnaast zijn er 3 groepen BSO opvang voor kinderen die naar de van Dijckschool gaan.

De Panters is een groep die per het nieuwe schooljaar van start gaat. Er moet dan ook nog een weg gevonden worden in het goed neerzetten van deze groep. Een leuke kans dus om samen met je collega een "eigen" groep te creëren.

We vinden het belangrijk om kinderen een superleuke middag te bieden, heb je in huis om dit mogelijk te maken en spelenderwijs ontwikkelingsstimulerend bezig te zijn, dan ben jij onze nieuwe collega!

Ben je enthousiast, creatief en sportief? Weet je met humor zaken luchtig te maken en sta je stevig in de schoenen? Dan nodigen we je uit om te reageren op deze vacature!

Waarom wil je bij ons werken?

  • Je hebt een passie voor kinderen en werkt daarom graag in een omgeving waar een prettige pedagogische sfeer heerst binnen een leuk en gezellig team. Ook vind je het belangrijk dat de accommodaties waarin je werkt voldoende mogelijkheden bieden voor sport, spel en creativiteit.
  • Natuurlijk vind je het belangrijk om gezien, gehoord en gewaardeerd te worden. Daarnaast vind je het belangrijk dat er voldoende ontplooiingsmogelijkheden zijn door bijvoorbeeld intervisie met je collega’s of direct leidinggevende of door externe scholing.
  • Je vindt het prettig om je eigen verantwoordelijkheid te nemen, zelfstandig te kunnen werken en houdt van nieuwe uitdagingen. Dit alles in een professionele omgeving waarin zaken als accommodatie, protocollen en procedures goed geregeld zijn.


Wie ben jij?

  • Dat je lief bent voor onze kinderen, spreekt wat ons betreft voor zich. 
  • Met je enthousiasme en een sportief karakter bezorg je onze kinderen moeiteloos een geweldige middag.
  • Natuurlijk heb je een opleiding op minimaal MBO-3 niveau waarmee het toegestaan is te werken in de buitenschoolse opvang. Benieuwd of jouw diploma kwalificeert ? Check op de site van het FCB of jouw diploma voldoet aan de gestelde eisen.

Spreekt je dit aan? Dan voel jij je zeker thuis in onze organisatie!

Onze arbeidsvoorwaarden in het kort:


Wij volgen de CAO Kinderopvang en bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bijvoorbeeld scholing. Het salaris ligt tussen de € 1.987,- t/m € 2.712,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 u/wk). We werken volgens de jaarurensystematiek, wat betekent dat de arbeidsduur per week kan variëren. We zullen standaard referenties natrekken en hanteren het wettelijk systeem van continue screening.


Interesse?

Voor informatie over de vacatures kun je contact opnemen met Lisette Tonissen (vervangend manager in verband met vakantie), bereikbaar via 06-33649050. Je sollicitatiebrief met cv ontvangen wij graag via: sollicitatie@kinderopvang-debilt.nl.

Informatie

Functie: Pedagogisch Medewerker BSO

Locatie: van Dijck

Inzet: 25 uur per week 

Duur: 1 jaar en bij goed functioneren een vaste aanstelling

Salaris: € 1.987,- t/m € 2.712,-


Info: Wendy Bouwmeester

06-53542929


Deel deze vacature met je vrienden

Kinderopvang de Bilt
Weltevreden 4A 
3731 AL De Bilt

Contactgegevens

Telefoon: 

030 - 2251998

Mail:

info@kinderopvang-debilt.nl

Maandag 08:30 - 17:00

Dinsdag 08:30 - 17:00

Woensdag 08:30 - 17:00

Donderdag 08:30 - 17:00

Vrijdag 08:30 - 17:00