Individuele
aandacht

Neem contact op

Groei en 

ontwikkeling

Contact

Zorg
en liefde

Contact

Verantwoordelijkheid

Contact

Structuur

en overzicht

Contact

Pedagogisch medewerker KDV de Leeuwerik

3 dagen per week

KDV de Leeuwerik zoekt per direct een pedagogisch medewerker voor de verticale groep kinderdagverblijf. Voor gemiddeld 25,5 uur per week, werkdagen woensdag,donderdag en vrijdag.
Locatie de Leeuwerik is een locatie die grenst aan het bos. Er is een peutergroep die in de ochtenduren opvang aan 2-4 jarigen biedt en een verticale groep die dagopvang aanbiedt aan kinderen van 0-4 jaar. Daarnaast zijn er 2 groepen BSO opvang voor kinderen die naar de Julianaschool gaan.

De Vlinders is een verticale groep waar we kleinschalig en huiselijk opvang bieden aan 10 kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. Aangrenzend aan de groepsruimte is er een fijne tuin waar kinderen in het verlengde van de binnenruimte ook heerlijk buiten kunnen spelen. Rondom het pand zijn nog 2 grote buitenruimtes waar ook gebruik van gemaakt kan worden en als het lukt dan gaan we ook graag naar het bos dat direct naast de Leeuwerik ligt.
Er is directe samenwerking met de peutergroep, hierin zijn we nog groeiend.
Heb jij ideeën over ontwikkelingsgerichte activiteiten, hoe samenwerking tussen verschillende groepen te verstevigen is en heb je vooral passie voor kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar? Dan zit je bij ons op de juiste plek!

Waarom wil je bij ons werken?

  • Je hebt een passie voor kinderen en werkt daarom graag in een omgeving waar een prettige pedagogische sfeer heerst binnen een leuk en gezellig team. Ook vind je het belangrijk dat de accommodaties waarin je werkt voldoende mogelijkheden bieden voor sport, spel en creativiteit.
  • Natuurlijk vind je het belangrijk om gezien, gehoord en gewaardeerd te worden. Daarnaast vind je het belangrijk dat er voldoende ontplooiingsmogelijkheden zijn door bijvoorbeeld intervisie met je collega’s of direct leidinggevende of door externe scholing.
  • Je vindt het prettig om je eigen verantwoordelijkheid te nemen, zelfstandig te kunnen werken en houdt van nieuwe uitdagingen. Dit alles in een professionele omgeving waarin zaken als accommodatie, protocollen en procedures goed geregeld zijn.

Spreekt je dit aan? Dan voel jij je zeker thuis in onze organisatie!


Wie ben jij?

  • Je bent een organisator, muzikaal en heb een sterke affiniteit met baby.
  • Je bent een sprankelende persoonlijkheid met een positieve en warme uitstraling
  • Je bent verbaal sterk
  • Je hebt affiniteit met dieren. We beschikken over een prachtige kinderboerderij.
  • Je bent in staat kinderen en ouders gastvrij te onthalen met kennis van hostmanship.
  • Natuurlijk heb je een opleiding op minimaal MBO-3 niveau waarmee het toegestaan is te werken in de buitenschoolse opvang. Benieuwd of jouw diploma kwalificeert ? Check op de site van het FCB of jouw diploma voldoet aan de gestelde eisen.

Onze arbeidsvoorwaarden in het kort:


Wij volgen de CAO Kinderopvang en bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bijvoorbeeld scholing. Het salaris ligt tussen de € 1.987,- t/m € 2.712,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 u/wk). We werken volgens de jaarurensystematiek, wat betekent dat de arbeidsduur per week kan variëren. We zullen standaard referenties natrekken en hanteren het wettelijk systeem van continue screening.


Interesse?

Voor informatie over de vacatures kun je contact opnemen met Wendy Bouwmeester, bereikbaar via 06-53542929. Je sollicitatiebrief met cv ontvangen wij graag voor 14 september via: sollicitatie@kinderopvang-debilt.nl.


de eerste gesprekken vinden plaats op 18 september

Informatie

Functie: Pedagogisch Medewerker KDV

Locatie: Leeuwerik

Inzet: 3 dagen per week 

Duur: 1 jaar en bij goed functioneren een vaste aanstelling

Salaris: € 1.987,- t/m € 2.712,-


Info: Wendy Bouwmeester

06-53542929


Deel deze vacature met je vrienden

Kinderopvang de Bilt
Weltevreden 4A 
3731 AL De Bilt

Contactgegevens

Telefoon: 

030 - 2251998

Mail:

info@kinderopvang-debilt.nl

Maandag 08:30 - 17:00

Dinsdag 08:30 - 17:00

Woensdag 08:30 - 17:00

Donderdag 08:30 - 17:00

Vrijdag 08:30 - 17:00