Individuele
aandacht

Neem contact op

Groei en 

ontwikkeling

Contact

Zorg
en liefde

Contact

Verantwoordelijkheid

Contact

Structuur

en overzicht

Contact

Pedagogisch medewerker KDV de Steenuilen
4 dagen per week

Vacature pedagogisch medewerker KDV (aantal uren in overleg)

Kinderdagverblijf De Steenuiltjes is de ideale plek voor kinderen die avontuurlijk zijn ingesteld, nieuwsgierig zijn, genieten van mogelijkheden om zelf op onderzoek uit te gaan, nieuwe dingen willen ontdekken, het heerlijk vinden om lekker de ruimte te hebben en zich vrij willen kunnen bewegen zowel, binnen als buiten!

De Steenuiltjes heeft drie verticale groepen (0-4 jr): De Manen, De Sterren en De Zonnen. Dit betreft hele dagopvang met ieder maximaal 12 kinderen. Elke groep heeft 2 eigen slaapruimtes, die aansluitend aan de groep gebouwd zijn. Daarnaast zijn er nog twee aparte peuteropvang groepen (2-4 jr), Pluto en Kleine Beer. Deze zijn alleen in de ochtenden en tijdens schoolweken open.

Waarom wil je bij ons werken?

  • Je werkt graag in een omgeving waar een prettige pedagogische sfeer heerst binnen een leuk en gedreven team. Ook vind je het belangrijk dat de accommodatie waarin je werkt voldoende mogelijkheden bieden voor natuurbeleving, sport en spel, creativiteit enz.
  • Natuurlijk vind je het belangrijk om gezien, gehoord en gewaardeerd te worden. Daarnaast vind je het belangrijk dat er voldoende ontplooiingsmogelijkheden zijn door bijvoorbeeld intervisie met je collega’s of direct leidinggevende of door externe scholingen.
  • Je vindt het prettig om je eigen verantwoordelijkheid te nemen, zelfstandig te kunnen werken en houdt van nieuwe uitdagingen. Dit alles in een professionele omgeving waarin zaken als accommodatie, protocollen, procedures enz. goed geregeld zijn.

Spreekt je dit aan? Dan voel jij je zeker thuis in onze organisatie!


Wie ben jij?

  • Je bent een organisator, muzikaal en heb een sterke affiniteit met baby’s.
  • Je bent een sprankelende persoonlijkheid met een positieve en warme uitstraling
  • Je bent verbaal sterk
  • Je hebt affiniteit met dieren.
  • We beschikken over een prachtige kinderboerderij.
  • Je bent in staat kinderen en ouders gastvrij te onthalen met kennis van hostmanship.
  • Natuurlijk heb je een opleiding op minimaal MBO-3 niveau waarmee het toegestaan is te werken in de buitenschoolse opvang. Benieuwd of jouw diploma kwalificeert ? Check op de site van het FCB of jouw diploma voldoet aan de gestelde eisen.

Onze arbeidsvoorwaarden in het kort:


Wij volgen de CAO Kinderopvang en bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bijvoorbeeld scholing. Het salaris ligt tussen de €2.047,-- t/m € 2.793,-- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 u/wk). We werken volgens de jaarurensystematiek, wat betekent dat de arbeidsduur per week kan variëren. We zullen standaard referenties natrekken en hanteren het wettelijk systeem van continue screening.


Interesse?

Voor informatie over de vacatures kun je contact opnemen met Lisette Tonissen, bereikbaar via 06-33649050. Je sollicitatiebrief met cv ontvangen wij graag via: sollicitatie@kinderopvang-debilt.nl

Informatie

Functie: Pedagogisch Medewerker KDV

Locatie: de Steenuilen

Inzet: 3 dagen per week 

Duur: 1 jaar en bij goed functioneren een vaste aanstelling

Salaris: € 2.047,- t/m € 2.793,-


Info: Lisette Tonissen

06-33649050


Deel deze vacature met je vrienden

Kinderopvang de Bilt
Weltevreden 4A 
3731 AL De Bilt

Contactgegevens

Telefoon: 

030 - 2251998

Mail:

info@kinderopvang-debilt.nl

Maandag 08:30 - 17:00

Dinsdag 08:30 - 17:00

Woensdag 08:30 - 17:00

Donderdag 08:30 - 17:00

Vrijdag 08:30 - 17:00