Individuele
aandacht

Neem contact op

Groei en 

ontwikkeling

Contact

Zorg
en liefde

Contact

Verantwoordelijkheid

Contact

Structuur

en overzicht

Contact

Pedagogisch medewerker KDV de Welpen
3 dagen per week

Kinderdagverblijf De Welpen gevestigd op het groene buitenterrein van de Werkplaats in Bilthoven heeft twee verticale groepen en één peutergroep.

Het team zal groeien naar 12 medewerkers, die voor een deel zelfsturend zijn. We zoeken 2 collega’s voor de uitbreiding van één van de verticale groepen.Je hebt minimaal 2 jaar ervaring. De natuur speelt een belangrijke rol in het dagelijks werk. Je herkent je in de visie/kernwaarden van KOV de Bilt en van pedagoog Kees Boeke ( van de school de Werkplaats). Het is belangrijk dat je ontwikkelingsgericht werkt, wij maken gebruik van het ontwikkel programma Uk&Puk. Het Kindercentrum is gehuisvest in een natuurlijke omgeving aan de rand van het bos en naast een kinderboerderij. Verder is het belangrijk dat je alle taken rondom de groep zelfstandig uitvoert en daarnaast samen met je collega’s groep overschrijdende taken uitvoert.

Waarom wil je bij ons werken?

  • Je hebt een passie voor kinderen en werkt daarom graag in een omgeving waar een prettige pedagogische sfeer heerst binnen een leuk en gezellig team. Ook vind je het belangrijk dat de accommodaties waarin je werkt voldoende mogelijkheden bieden voor natuurbeleving, sport en spel, creativiteit enz.
  • Natuurlijk vind je het belangrijk om gezien, gehoord en gewaardeerd te worden. Daarnaast vind je het belangrijk dat er voldoende ontplooiingsmogelijkheden zijn door bijvoorbeeld intervisie met je collega’s of direct leidinggevende of door externe scholingen.
  • Je vindt het prettig om je eigen verantwoordelijkheid te nemen, zelfstandig te kunnen werken en houdt van nieuwe uitdagingen. Dit alles in een professionele omgeving waarin zaken als accommodatie, protocollen, procedures enz. goed geregeld zijn.

Spreekt je dit aan? Dan voel jij je zeker thuis in onze organisatie!


Wie ben jij?

  • Je bent een organisator, muzikaal en heb een sterke affiniteit met baby.
  • Je bent een sprankelende persoonlijkheid met een positieve en warme uitstraling
  • Je bent verbaal sterk
  • Je hebt affiniteit met dieren. We beschikken over een prachtige kinderboerderij.
  • Je bent in staat kinderen en ouders gastvrij te onthalen met kennis van hostmanship.
  • Natuurlijk heb je een opleiding op minimaal MBO-3 niveau waarmee het toegestaan is te werken in de buitenschoolse opvang. Benieuwd of jouw diploma kwalificeert ? Check op de site van het FCB of jouw diploma voldoet aan de gestelde eisen.

Onze arbeidsvoorwaarden in het kort:


Wij volgen de CAO Kinderopvang en bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bijvoorbeeld scholing. Het salaris ligt tussen de € 1.987,- t/m € 2.712,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 u/wk). We werken volgens de jaarurensystematiek, wat betekent dat de arbeidsduur per week kan variëren. We zullen standaard referenties natrekken en hanteren het wettelijk systeem van continue screening.


Interesse?

Voor informatie over de vacatures kun je contact opnemen met Judith Veen, bereikbaar via 06-51124809. Je sollicitatiebrief met cv ontvangen wij graag vóór 24 september via: sollicitatie@kinderopvang-debilt.nl.

de eerste gesprekken vinden plaats op 1 oktober

Informatie

Functie: Pedagogisch Medewerker KDV

Locatie: de Welpen

Inzet: 3 dagen per week 

Duur: 1 jaar en bij goed functioneren een vaste aanstelling

Salaris: € 1.987,- t/m € 2.712,-


Info: Judith Veen

06-51124809.


Deel deze vacature met je vrienden

Kinderopvang de Bilt
Weltevreden 4A 
3731 AL De Bilt

Contactgegevens

Telefoon: 

030 - 2251998

Mail:

info@kinderopvang-debilt.nl

Maandag 08:30 - 17:00

Dinsdag 08:30 - 17:00

Woensdag 08:30 - 17:00

Donderdag 08:30 - 17:00

Vrijdag 08:30 - 17:00